Jeugdtheater Landgraaf speelt musical ‘Lang en gelukkig’

 

Zaterdag 22 juni (aanvang 19.00 uur) en zondag 23 juni (aanvang: 14.30 uur) spelen de jongeren van de musical B-groep het tijdloze sprookje van Assepoester, maar dan nét even anders.

 

Het verhaal:. Wie kent er nou niet het sprookje van Assepoester? Je weet wel, dat sprookje over dat zielige meisje, dat stiekem naar het bal gaat en haar glazen muiltje verliest. Maar in de voorstelling van de musical B-groep gaat het sprookje net even anders. Want Roodkapje en de grote boze wolf en Pinokkio komen er ook in voor. En dan is er een boze stiefmoeder die dochters heeft die Paris en Hilton heten. Of wat te denken van de goede, maar wel zeer vergeetachtige fee? Alles gaat dus net een beetje anders, maar één ding is zeker; het sprookje loopt wel goed af.

Een verrassende voorstelling met expressieve personages, snelle dialogen, veel humor en leuke liedjes. De entree voor deze sprankelende voorstelling boordevol (soms heerlijk flauwe) grappen bedraagt € 5,-.

 

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Postbus 32032, 6370 JA Landgraaf
045 – 531 09 29
(ma. t/m vr. 10-12 uur)
info@theaterlandgraaf.nl
www.jeugdtheaterlandgraaf.nl

 

Foto Theater Landgraaf

Geef een reactie