Opening Sjiek Boetiek in Orlandopassage Kerkrade

 wethouder Huub Wiermans verrichtte  (Centrumontwikkeling) de opening van Sjiek Boetiek in de Orlandopassage Kerkrade.

 

Droom komt uit. Sjiek Boetiek biedt betaalbare mode voor de moderne vrouw. De jonge ondernemer Chayenne Scheffer komt uit Kerkrade. “Ik droomde al vanaf jonge leeftijd van een eigen zaak. Vorig jaar nam ik de beslissing om daar echt voor te gaan. Hierbij heb ik veel hulp gehad van Stichting Streetwise en de gemeente Kerkrade. Kleding is mijn passie. Het contact met de klant, mensen adviseren bij hun kledingkeuze, daar geniet ik elke keer opnieuw van.”

Gewoon gezellig. De collectie van Sjiek Boetiek wisselt wekelijks. Chayenne: “Wij proberen ons te onderscheiden door een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Tegenwoordig kopen mensen veel via internet. De winkels in de stad zijn hier de dupe van. Wij willen de klanten iets bieden wat ze op internet niet vinden. Bij Sjiek Boetiek kun je fijn komen passen, kleding aanraken en – indien nodig – eenvoudig ruilen. Maar daarnaast is shoppen in onze winkel gewoon gezellig. De koffie staat altijd klaar!”

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie