Afgelopen weekend vond op Park ter Waerden te Landgraaf de 5e editie van de SamenLoop voor Hoop plaats. Het doel van dit evenement is het steunen van die mensen, die het zo hard nodig hebben, omdat zij strijden of gestreden hebben tegen kanker. Wij noemen ze survivors. Door deelnamen aan de Samenloop laten de lopers hun survivors zien, dat ze er niet alleen voor staan en dat er velen zijn, die naast hen staan en zich voor hen willen inzetten.

Een ander belangrijk doel is het inzamelen van geld om het onderzoek naar de bestrijding van kanker te ondersteunen.

Ruim 1200 deelnemers in 60 teams  hebben het afgelopen weekend heel wat rondjes op de atletiek baan van STB gelopen. Zondagmiddag om 13.00 uur zaten de 24.00 uur er op en mocht Burgemeester Vlecken namens de organisatie de totaalopbrengst  van het evenement bekendmaken: €  80.000,00. De cheque mocht de burgemeester vervolgens  meteen overhandigen aan een afgevaardigde van het KWF.

Felicitaties en een dikke pluim voor de organisatie, de vele vrijwilligers, de sponsoren en natuurlijk voor alle deelnemers zijn hier zeker op zijn plaats!!

 

 

Foto cover met dank aan Jan Tiemes

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie