Fotograferen in de natuur met je smartphone 

Geleenbeekdal, Geleenbeek, Terworm, Limburg, Nederland, Europa, Geleenbeekdal, Geleenbeek

 

Dit keer geen selfie! Nee, vandaag leer je de mooiste natuurfoto’s maken met je smartphone. Ga op zondag 14 juli mee met de boswachter en een natuurfotograaf op fotografieworkshop over de Brunssummerheide bij Natuurmonumenten en leer de beste tips en trucs. Deze excursie voor gezinnen met kinderen start om 14.30 uur bij het startpunt van Natuurmonumenten op de Brunssummerheide (Schaapskooiweg 101 Heerlen) en duurt ca. 2 uur. Je moet je wel vooraf aanmelden via www.natuurmonumenten.nl/agenda.

 

Fotografieworkshop voor kinderen
Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Fotograferen is daardoor heel makkelijk geworden, maar mooie foto’s maken blijft toch best wel lastig. Zeker als je ze graag buiten in de natuur maakt. Gelukkig kan je fotograferen leren. Onderweg vertelt de boswachter over alles wat je onderweg tegenkomt en van fotograaf Sarah leer je hoe je daar de mooiste foto‘s van maakt. Sarah kan je van alles vertellen over de instellingen van je telefoon, maar geeft je ook allerlei leuke tips om foto’s te maken, zo legt ze uit hoe je een panoramafoto kan maken, maar ook heel mooie macrofoto’s. Vergeet dus je telefoon met een opgeladen batterij niet.

Deelname en reserveren
Wil je mee met de fotografiewandeling meldt je dan aan via de website van natuurmonumenten (www.natuurmonumenten.nl/brunssummerheide) of bel met de ledenservice: T (035) 655 99 11. Als je lid bent van OERRR of van Natuurmonumenten kost dit voor kinderen € 4,– en voor volwassenen € 5,-. Voor niet-leden kost het voor kinderen € 7,- en volwassenen € 8.-.

Natuurmonumenten Zuid Limburg

Schaapskooiweg 101 | 6414 EL Heerlen | 045-521 25 22

zuidlimburg@natuurmonumenten.nl |www.natuurmonumenten.nl

Foto Natuurmonumenten Zuid-Limburg

Geef een reactie