Open Air concerten Guido Dieteren in Kerkrade worden heuse highlights    

 

 

Het memorabele OPEN-AIR concert waarmee Maestro Guido Dieteren&European Poporchestra zomer 2018 Parkstad en de Euregio aan de voeten kreeg zit bij menigeen  nog in hart en ziel. Zaterdag 29 juli wil de muzikale Godenzoon met een nieuw topconcert in Kerkrade de editie 2018 nog eens overtreffen. Mede dankzij de medewerking van de Ten Tenors lijkt succes gegarandeerd.   

Om met de woorden van sterviolist en orkestleider Guido Dieteren te spreken: “Het Tv-concert in Kerkrade wordt een eigentijdse versie van bekende ‘Night of the Proms’ concerten.” Ofwel bekende, swingende melodieën uit klassiek, Pop, musicals en film afgewisseld met betoverende solonummers van sopraan Wendy Kokkelkoren.

Van de partij ook weer de spetterende popzanger Roy Verbeek. En een verrassende gastartiest, wiens naam binnenkort wordt onthuld.  Ook een flinke dosis humor – in klankstad Kerkrade – hoort dat er simpelweg bij, ontbreekt niet. Garant daarvoor staan o.a. de bekende Duits-Oostenrijkse vocalisten van ‘VoXXclub, die bij de vorige editie een golf van begeestering en euforie ontvlamden. Als kers op de taart maken ook nog de Ten Tenors hun opwachting.

De even energieke als opwindende Australische hit groep Ten Tenors zijn al meer dan twee decennia een wereldsucces. De groep begon als een echt klassiek gebaseerde groep, leunend op nummers van operalegenden. Daarna verdiepten ze zich meer en meer in de hedendaagse kant van muziek met rocknummers en popnummers van o.a. Michael Jackson, David Bowie en Bruno Mars. Samen met een klassieke cross-over zorgt het voor een muzikale wervelwind. Het slaat op alle continenten geweldig aan zoals de ‘aussies’ tijdens recente concerttours in Amerika en Nieuw-Zeeland op indrukwekkende manier onder bewijs stelden.

Het opluchtconcert in klankstad Kerkrade beloofd dan ook een concert te worden waar Kerkrade, maar óók de hele Parkstad regio trots op mag zijn. Voor wie er zaterdag niet bij kan zijn biedt de zondag een alternatief. Dan vindt er een extra concert plaats – wederom mét de Ten Tenors – dat in het teken staat van internationale TV-opnamen. Het concert op zondag, iets korter dan op zaterdag maar kwalitatief beslist even goed,  start om 20.00 maar om 19.30 moet bezoekers hun plaats innemen.

Tickets voor de zondag kosten 35 euro en zijn nog beschikbaar, maar gaan snel. Dus wie erbij wil zijn moet snel zijn. Dat geldt ook voor het zaterdag concert.   

Tickets voor de concerten zijn verkrijgbaar via: www.themaestro.nl en www.facebook.com/guidosorchestra of Telefonisch via Paylogic: 0900-9000 500 (45 c.pm). Of de bekende voorverkoopadressen: Buck Office, Einderstraat 59, Kerkrade, Boekhandel Deurenberg, Marktstraat 23, Kerkrade en alle Primera winkels

Foto´s geleverd door Torena Publiciteit

Geef een reactie