Nieuwste winkelconcept Albert Heijn Hartje Hoensbroek 

Op de foto Stan Kleijnen helpt Sophie de Liefde met het doorknippen van het lint onder het toeziend oog van Lindsay en Maurice Kleijnen, wethouder Charles Claessens en supermarktmanager Martijn de Liefde. Foto: Albert Heijn/Hennie Keeris.

 

Onder grote belangstelling heropende wethouder Charles Claessens de Albert Heijn van ondernemer Maurice Kleijnen. De winkel in Hartje Hoensbroek is ingrijpend verbouwd en heeft het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met Scan&Go-kassa’s.

 

De heropening wordt tot en met zondag 7 juli uitgebreid met klanten gevierd. Maar ook daarna staan er extra activiteiten op het programma. “Zes weken lang hebben we elke week een leuke winactie”, vertelt supermarktmanager Martijn de Liefde. “Bovendien kun je bij ons vanaf maandag 8 juli sparen voor hoge kortingen op een prachtig servies van Italiaans design. Klanten krijgen een spaarzegel bij besteding van elke tien euro.”

Dry misting. De vernieuwde winkel ziet er eigentijds uit en is ruimer dan voorheen. Bij binnenkomst worden klanten meteen al verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Opvallend daar is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Je kunt er gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.

Borrelplanken. Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van de Albert Heijn staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Gemak. De vernieuwde Albert Heijn wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Martijn de Liefde: “Daarom kun je nu snel afrekenen bij een van de vier Scan&Go-kassa’s. Natuurlijk blijft het mogelijk om bij de caissière af te rekenen. Onze winkel aan de Akerstraat Noord is weliswaar niet verbouwd, maar ook daar hebben we nu Scan& Go.”

Albert Heijn aan de Kouvenderstraat 100 in Hoensbroek is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Foto AH

 

 

 

 

Geef een reactie