Op ontdekkingstocht met de slotbewaarder

NIEUW tijdens de Kasteelzomer in Kasteel Hoensbroek

: Er is niemand die meer verhalen en geheimpjes over Kasteel Hoensbroek kent dan de slotbewaarder. En daarom neemt hij jou deze zomer mee op ontdekking door het kasteel. Ga je mee?

Onze enthousiaste slotbewaarder ontvangt je op de kasteelbrug voor de grote poort die toegang geeft tot het slotgebouw. Hij heeft als enige de grote sleutel om deze poort te openen en doet dat samen met de bezoekers. Vervolgens gaan jullie op ontdekkingstocht door het kasteel. De slotbewaarder toont je de belangrijkste highlights en vertelt tal van leuke en spannende verhalen van en over de bewoners door de eeuwen heen. Je herleeft eeuwenoude verhalen en waant je voor heel even terug in de tijd.

Bezoekers zijn van harte welkom om aan te sluiten op woensdag, zaterdag en zondag om 13.00 uur in de periode van 10 juli t/m 18 augustus 2019. Op zaterdag 10 en woensdag 14 augustus begint de tour een uurtje later, om 14.00 uur.

Je kunt je toegangsticket(s) aan onze kassa kopen, maar ook heel gemakkelijk vooraf online. En wist je dat er voor gezinnen een speciaal familieticket is? Je betaalt voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar: € 34,50 en een 3e en volgend kind: € 5,00.

Foto Kasteel Hoensbroek

 

Geef een reactie