Circus Freiwald presenteert op Unolaan Stadsdeel Heerlerheide Tour Jumping World, kinderspringparadijs

 

Als in deze omgeving de naam Circus Freiwald wordt gebezigd dan weet jong en oud dat dit circus bekend staat over haar “verbintenis” met de “beroemde” olifant Buba. Zoals bekend, mocht tot veel verdriet van iedereen die de olifant een warm hart toedroegen niet meer meereizen en optreden sinds het verbod op wilde circusdieren. Toch kreeg Circus Freiwald, onder voorwaarden, destijds een tijdelijke ontheffing en kon iedereen, ook in Stadsdeel Heerlerheide Buba toch bewonderen, maar mocht niet aangeraakt worden.   

 

Circus Freiwald bestaat dit jaar overigens 10 jaar en in dat kader werd Jumping World  kinderspringparadijs bedacht en is het dus een productie van het jubilerende circus. Het is dus een reizend springkussenparadijs bestaande uit maar liefst 15 springkussens. Uniek in Nederland en heerlijk in de openlucht. Circus Freiwald, is dit jaar, overigens los van de traditionele circusshow, met Jumping begonnen door het land reizen. Nu dus in Stadsdeel Heerlerheide aan de Unolaan tussen de Vrijheerenberg M.C./Heksenberg en Versilienbosch.

Jumping World kinderspringparadijs kan wellicht in vergelijking getrokken worden met de indoor speeltuinen. Wie kent ze niet deze indoor speeltuinen waar kinderen heerlijk ongeremd hun gang kunnen gaan. Trampolineparken, klimmuren etc. te over, maar hoe lekker zou het zijn om ook in de openlucht naar hartenlust te kunnen springen, klimmen en klauteren? Jumping World, kinderspringparadijs reist dit jaar met een unieke samenstelling door Nederland: 15 verschillende springkussens en natuurlijk mag het “circustintje” niet ontbreken. Tijdens deze actieve dag kun je heerlijk genieten van verse suikerspin, popcorn en allerlei andere hapjes en drankjes. Let op: eigen gebrachte consumpties zijn NIET toegestaan.

Ook biedt Freiwald Jumping World kinderspringparadijs verschillende arrangementen die o.a. te vinden zijn op hun website onder submenu ‘Arrangementen’, denk hierbij aan verjaardagspartijtjes of gereserveerde uurtjes voor bijvoorbeeld buitenschoolse opvang, Het motto is dan ook: u vraagt wij draaien. Van afgelopen vrijdag 5 juli tot zondag 28 juli zal Jumping World kinderspringparadijs de kinderen hun hartje laten ophalen op de locatie Unolaan. De entree bedraagt: kinderen 1 tot 3 jaar euro 3,50, van 3 tot 18 jaar euro 7,50. Volwassenen 18+ euro 3,50 met een kopje koffie of thee. Let op: aan kassa en bar kan alleen contant betaald worden en is pinnen dus niet mogelijk.

Overigens komt Circus Freiwald van 19 tot 29 september 2019 wel degelijk met haar traditionele circus ook weer naar de Unolaan in Stadsdeel Heerlerheide In het kader van haar 10 jarig bestaan brengen zij dan een geheel nieuwe show onder de benaming: Let’s Celebrations

Foto’s: Callie Steijaert

Geef een reactie