Ook in 2020 weer een Lente Festijn in Heksenberg/Pronsebroek   

 

 

De 5e editie zal, als eerste lustrum zijnde, wederom een apart cachet krijgen.

Gezien het geweldige verloop van het 4e gehouden Lente Festijn is er goed nieuws voor iedereen die op zaterdag 22 juni jl. aanwezig waren in Gemeenschapshuis Heksenberg. Rond 175 ouderen, c.q. senioren, genoten toen immers, in het kader van de sociale cohesie, met volle teugen van het geboden programma inclusief de gratis culinaire geneugten.

 

Maar het was ook daadwerkelijk een zeer geslaagde middag met topoptredens van Beppie Kraft, Martin Hurkens, Claudia Ansel, Dj Rolf Kaiser en ouderen dansgroep IVANICE en ’s avonds de dansavond voor iedereen met duo Reality. De organiserende Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek kreeg dan ook niets dan vele dankbare loftuitingen toebedeeld. Missie sociale cohesie in haar volle omvang geslaagd. Ook geruime tijd aanwezige Heerlens wethouder Buurtgericht Werken Adriane Keulen kon dit alleen maar beamen, evenals buurtregisseur Susanne Hurenkamp die ook kort een kijkje kwam nemen.         

De organisatie kreeg, zelfs in veelvoud, uiteraard de vraag of ook in 2020 weer een dergelijk grandioos evenement voor de vragenstellers, c.q. ouderen/senioren, weggelegd zou zijn. Welnu, afgelopen week kwam het DB van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek, t.w. Callie Steijaert (voorzitter/secretaris en presentator Lente Festijn), Frans Westen (penningmeester) en Edie Bleimuth (algemeen bestuurslid) in vergadering bij elkaar.

Gezien ook het gegeven dat het in 2020 om een 1e lustrum jubileumeditie zal gaan werd unaniem besloten om ook in 2020 voor de 5e maal het Lente Festijn te organiseren en daarbij rekenen zij ook weer op de geweldige inzet van de beschikbare vrijwilligers.

 

Dientengevolge is dan ook besloten om het Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek editie 5 op zaterdag 20 juni weer te organiseren en natuurlijk in het Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg. Genoemde locatie is hiertoe inmiddels door algemeen bestuurslid Edie Bleimuth vastgelegd.

Over het te bieden programma en optredens zal, zodra hier enige vordering over is, uiteraard  bekendheid aan gegeven worden. Maar er zullen zeker weer verrassingen zijn. Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek hoopt t.z.t. over een zelfde belangstelling van ouderen/senioren als dit jaar het geval was. Dus noteer zaterdag 20 juni 2020 alvast.  

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie