Nieuwe sponsor voor Sporting Heerlen: Jumbo Heerlen Maanplein

Tijdens een leuke ontvangst, ondertekende Maurice Schreijen namens Sporting Heerlen zijn laatste sponsorovereenkomst als bestuurslid Commerciële Zaken. In het bijzijn van voorzitter Cor Gubbels en Sharon Kremer werd een leuk gesprek gevoerd met supermarktmanager Bart van de Voorde.

Wij zijn dan ook bijzonder trots dat we JUMBO Heerlen Maanplein mogen verwelkomen als nieuwe sponsor/partner van onze mooie vereniging. Als start werd een Co-sponsorschap gesloten maar jullie zullen JUMBO Heerlen Maanplein gelegen aan de Spoorsingel in de komende maanden nog regelmatig tegenkomen bij Sporting Heerlen!!

Breng eens een bezoek aan deze speciale en hele grote JUMBO. Dit bijzondere filiaal is niet alleen een supermarkt waar alles verkrijgbaar is maar er is tevens een bezorgservice, restaurant, sushi bar, kinderspeeltoestellen en nog veel meer aanwezig. Nog niet geweest? Ga snel maar eens langs en verbaas je zelf of neem een kijkje op de website hier

Supermarktmanager Bart van de Voorde: “In jouw Jumbo aan de Spoorsingel kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten.
Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.

Foto Sporting Heerlen

Geef een reactie