Limburgse Top 3 genomineerd voor Nationale Publieke Communicatieprijs

Het is feest voor ZOwonen (Sittard), viaStory (Maastricht) en Gemeente Venray!

Met de communicatiecampagnes rond hun projecten Kompas, Via Belgica en Toekomstvisie Venray 2030 zijn zij genomineerd voor de Nationale Publieke Communicatieprijs. Deze prijs – ook bekend als de Galjaardprijs – is een initatief van Logeion, de grootste beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in ons land. Met deze prijs zet Logeion elk jaar communicatiecampagnes in de schijnwerpers die inspirerend, innoverend en impactvol zijn. Andere genomineerden zijn o.a. de gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Politie Nederland.

Finaleplek
Na beoordeling door de landelijke jury (uit in totaal 20 inzendingen uit het hele land) wordt bekend of de Limburgse Top 3 de finale haalt. Deze vindt plaats tijdens het jaarlijkse Nationale Congres Publieke Communicatie op donderdag 31 oktober 2019 in ’t Spant in Bussum.

Meer informatie:
Regiojury Limburg op facebook
Galjaardprijs.nl

Foto Galjaardprijs

Geef een reactie