Nu 1 augustus met rasse schrede nadert kon -en mocht- het niet uitblijven om Jeroen Arons, eigenaar van het gelijknamige muziekhuis, hartelijk te bedanken voor diens jarenlange inzet.

Met diverse, uitermate hartelijke, toespraken -en (onder andere) een hele grote bos bloemen- werd Jeroen bedankt voor zijn tomeloze inzet. Jarenlang was hij een van de (en zeer vaak de) kartrekker die -keer op keer weer- door het vuur ging voor zijn binnenstad, hartje Heerlen. Jeroen bracht er niet alleen figuurlijk maar vaak ook letterlijk ‘Schwung’ in.

Zijn inzet, kunde en tomeloos enthousiasme gaat Heerlen node missen als zijn bedrijf, Muziekhuis Arons, binnenkort sluit.

Foto Hart-Leers Heerlen

Hart-Leers: ‘Jeroen hartelijk bedankt voor je tomeloze inzet voor onze stad. Zonder jouw raakt hartje Heerlen een belangrijk deel kwijt. We hopen -van ganser harte- dat de punt die jij achter je zaak zet wellicht binnenkort alsnog in een komma  verandert…’

Foto cover®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie