Een lichaam dat niet in balans is kan niet goed voor zichzelf zorgen. Hoe beter jij je lijf verzorgt, des te beter je lichaam voor jou kan zorgen. In drie workshops gaan we aan de slag om meer te leren over voeding en de effecten ervan op je lichaam.

Hoe kiezen wij bewust voor bepaalde voeding en genieten hier ook bewust van?
We focussen op balans in je leven, ook met betrekking tot wat je eet. Je hoeft niet altijd gezond  te eten maar de basis is; kies 80% voor gezonde voeding en 20% voor minder gezonde voeding.

Workshopleider is Willy Steinmetz van Eat your Greens (voedingsadvies en coaching),  een enthousiaste gedreven vrouw met een passie voor gezonde voeding. Zij zal in 3 workshops verspreid over drie maanden de komende drie onderwerpen behandelen:  Do’s and don’ts  voor een ‘goede’ spijsvertering.  De invloed van stress & een boodschappenlijstje een must? Wat is gezonde voeding & etiketten lezen. De workshops sluiten op elkaar aan maar zijn ook los van elkaar te volgen.

Workshop 1
Datum: donderdag 12 september / 19.00 – 20.30 uur.
Onderwerp: Do’s and don’ts  voor een ‘goede’ spijsvertering.

Workshop 2
Datum: donderdag 17 oktober / 19.00 – 20.30 uur.
Onderwerp: De invloed van stress & een boodschappenlijstje een must?

Workshop 3
Datum: donderdag 28 november om 19.00 – 20.30 uur.
Onderwerp: Wat is gezonde voeding & etiketten lezen.

Locatie: HuB. Bibliotheek Kerkrade. Toegang: leden bibliotheek gratis & niet-leden € 2,50. Reserveren via: info@bibliotheekkerkrade.nl of via: 045-763 05 20.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie