Themabijeenkomst over artrose van van heup, knie schouder

Zuyderland organiseert op locatie Sittard-Geleen op woensdag 4 september een themabijeenkomst over artrose van van heup, knie schouder. De bijeenkomst voor patiënten en naasten richt zich op klachten en de behandeling. Toegang is gratis, wel dien je je even aan te melden.

 

Artroseis de meest voorkomende chronische, reumatische aandoening aan het bewe-gingsapparaat.Het kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn plaatsen waarin het vaker voorkomt zoals nek, onderrug, knieën, heupen, duim, vingers en grote teen. De aandoe-ning komt relatief vaak voor: ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland hebben artrose.In de volksmond wordt artrose vaak in één adem genoemd met veroudering en slijtage. Dat is niet juist. Ook wekt een woord als slijtage de indruk dat er niets aan te doen is, maar dat is niet het geval. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op klachten en (ope-ratieve) behandelingsmogelijkheden.

Woensda g4 september. Gratis toegang.
Aanvang 19.00uur; einde ca.21.30 uur. Ontvangst met kof-fie, thee en vlaai vanaf 18.30 uur.

Zuyderland Medisch Centrum, Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen.
Parkeren kan (voor eigen rekening) in de parkeergarage(adres: Demystraat 1, 6162 AP te Geleen).
Volg de bewegwijzering naar de Zorgboulevard, 2e verdieping (nabij ingang Rijksweg).

Meer info via www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten

Aanmelden kan via (088) 4597031 of themabijeenkomst@zuyderland.nl

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie