Op een zeer warme, zonnige zondag werd om 13.30 afgetrapt tegen OVCS vr 1. Vanaf de eerste minuut probeerde Bekkerveld met verzorgd veldspel en opbouw van achteruit OVCS naar achteren te drukken. Bij balverlies was de opdracht hoog druk te zetten, en naarmate de wedstrijd vorderde, ging dit steeds beter.

In de eerste helft werd er bij vlagen goed gecombineerd, steeds voetballend de oplossing gezocht en dit resulteerde in 3 prachtige doelpunten, gemaakt door Raisa Leenders, Alysia Breemer en Britt Valize! Na de pauze eenzelfde wedstrijdbeeld, Bekkerveld dominerend en OVCS dat zich kranig weerde en er af en toe dreigde uit te komen.
Ondanks de warmte en vermoeidheid die gaandeweg de wedstrijd optrad, bleef voetballen de grootste opdracht en waren lange ballen ‘verboden’. Uiteindelijk scoorden de dames van Bekkerveld de tweede helft nog 3 doelpunten, doelpuntenmakers waren Mirthe (strafschop), Melissa Scheffer en Sanne. Al met al een leuke, leerzame oefenwedstrijd, waarbij trainer Mo iedereen aan het werk heeft gezien!En ook niet onbelangrijk: de 0 gehouden… keepster Britt Verhees heeft weer een donut verdiend!

Volgende week start de bekercompetitie met een uitwedstrijd tegen hoofdklasser Fortuna ‘54 om 13.00. Dit wordt onze eerste echte graadmeter, dan zullen we zien waar we staan in deze fase van de voorbereiding!

 

Geef een reactie