De laatste oefenwedstrijd stond gisteren op het programma en wel tegen vv Schaesberg, wat afgelopen seizoen is gedegradeerd uit de 1e klasse. Op een bloedheet kunstgrasveld betraden beide teams met volle moed het veld.

Voor onze trainers Rick Rinkens en Jozef Klee en hun mannen een uitdaging om te kijken of ze klaar zijn voor de beker en competitie. De uitslag van deze nuttige oefenwedstrijd is 2-5, met in hoofdrol voor Badre die 3x scoorde en een assist afleverde, maar ook ashraf die 2 maal het netje wist te vinden!


Er mag gezegd worden dat onze mannen met mooie aanvallen zeer verzorgd voetbal speelden, en eigenlijk lieten zien dat ze er klaar voor zijn, de uitslag had nog groter kunnen zijn, echter een gemiste strafschop en een paar opgelegde kansen deden dit de das om.
Mannen klasse pot, met deze instelling en voetbalgogme gaan jullie een heel eind komen en beloofd het een mooie start van de competitie te worden.

Ook scheidsrechter Dominique Prick floot een onopvallende dus prima pot! Ontvangst van de thuis ploeg was goed te noemen, en wij hopen op een weerzien in de winter zodat ze een sportieve revanche kunnen nemen.

Tekst Centrum Boys en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie