Boekpresentatie door jonge, Brunssumse schrijfster Esther Geurts

11 september 2019,

van 19:30 tot 21:00 |

Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147, Brunssum

Kosten: € 2,50 voor bibliotheekleden, € 3,00 voor niet-leden, incl. koffie/thee

Tijdens deze avond presenteert Esther Geurts, een jonge Brunssumse schrijfster, haar eerste boek: “De Legende van de Alcracht: Het meisje tussen twee werelden”. Het is een boek in het fantasygenre voor lezers vanaf veertien jaar. Bibliotheek Brunssum heeft de primeur van deze boekpresentatie! Na haar presentatie over het ontstaan en de inhoud van het boek verkoopt en signeert Esther.

Met veel trots en enthousiasme presenteert Esther Geurts in deze lezing haar eerste boek: “De Legende van de Alcracht: Het meisje tussen twee werelden”. Het is een boek in het fantasygenre voor lezers vanaf veertien jaar.
Tijdens deze lezing neemt zij de deelnemers mee naar verschillende werelden. De wereld van Phantasia, gecreëerd tijdens het schrijven van haar boek. De wereld van haar jeugd, waarin ze veel ideeën en steun kreeg vanuit haar omgeving. De wereld van het fantasygenre, waarin verschillende boeken, films en televisieseries een grote inspiratiebron voor haar zijn geweest. De wereld van het schrijven, dat bestaat uit creatief denken, doorzetten, nakijken en schrappen. Hierbij vertelt ze ook hoe ze haar andere passie, tekenen, heeft ingezet om de personages te creëren.
Deze werelden, zowel de wereld uit de realiteit als die uit haar fantasie, worden tijdens de interactieve lezing gecombineerd. Naast haar boek zal ze ook tekeningen presenteren die ze gemaakt heeft om de personages vorm te geven.

Over het boek ‘De legende van de Alcracht’

Starre is geboren en opgevoed als de Alcracht. Met haar Crachten vecht zij voor de Orde in Phantasia. Hierbij krijgt zij hulp van een beer die zij als haar vader beschouwt, een Lichtphantast met een mysterieus verleden, een jonge faun die in de leer is gegaan bij de Rhuneroepers en een reuself die al eeuwen als een geest voortleeft.
Samen met haar vrienden trotseert Starre vele vijanden zoals de Slaven en Meesters van Chaos. Bovendien ontmoet ze een mysterieus meisje dat zichzelf de
Tegencracht noemt en Starre heel goed lijkt te kennen..

Foto Bibliotheek Brunssum

Geef een reactie