Hier is de Mol! Exclusieve voorstelling in Theater aan het Vrijthof

 

 

 

Je bent 40, de stad uit, getrouwd en hebt kinderen en roept dat het leven gevierd moet worden. Wat doe je? Blijf je tot 4u ’s nachts in de kroeg hangen of ga je je prioriteiten anders stellen? Vallen deze twee werelden te combineren? Johnny de Mol gaat de theaters in met verhalen en leuke anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock & roll leven.

Dit alles onder begeleiding van een fantastische band onder leiding van zijn neefje Julian, met bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers. De voorstelling Waar is de Mol? Nou, Hier is de Mol! is zondag 13 oktober exclusief voor Limburg te zien in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Aanvang 20.00. Meer info en tickets zijn verkrijgbaar via www.theateraanhet vrijthof.nl

Foto 13.10.2019 – NIEUW Johnny de Mol

 

Geef een reactie