Herbeleef het Parijs van Edith Piaf met Nadja Filtzer bij Theater Landgraaf

 

Theater Landgraaf

 Vrijdag 27 september 2019

20.00 uur

Entree : € 16,50

 

‘Het is alsof Edith Piaf is teruggekeerd op het podium’ dat schrijft de Heemsteder in een recensie.

Vrijdag 27 september nemen Nadja Filtzer en musici je mee in de achtbaan van Edith Piaf’s leven en chansons, in muziek en theatertekst. Over Piaf’s grote en onmogelijke liefdes, waaronder  wereldkampioen bokser Marcel Cerdan. De onweerstaanbare levensvreugde van la Môme Piaf: het Meisje Mus, echoot door de voorstelling heen met nummers als Padam Padam, Rien de rien en la Vie en Rose, maar ook in eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes. Na uitverkochte voorstellingen met laaiend enthousiast publiek van Sneek tot aan Maastricht, Brighton en Mexico spelen ze hun derde theatertour.

 

Nadja: “Ik voel me aan Piaf verwant, kruip in haar huid en verbind me met haar melancholie, onweerstaanbare levenslust en vurig temperament.”

Bij het winnen van de publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Française noemde Liesbeth List de vertolking van Nadja’s ‘La Foule’ “Impeccable.”

 

‘Vive Piaf’ is een waar genot en een aanrader op alle fronten waarop je direct verliefd wordt, ook als je Edith Piaf niet kent.

 

Musici:

Leo Bouwmeester     –           piano

Gert Wantenaar        –           accordeon

Harm Wijntjes            –           contrabas

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Postbus 32032, 6370 JA Landgraaf
045 – 531 09 29
(ma. t/m vr. 10-12 uur)
info@theaterlandgraaf.nl
www.www.theaterlandgraaf.nl

Foto Theater Landgraaf

 

Geef een reactie