Silverhands & Cedar Spring (Americana/ Country)

 

 

Locatie: Theater Landgraaf

 Zaterdag 5 oktober 2019

 20.30 uur

Entree : €12,00

 

 

De uit Seattle afkomstige formatie Silverhands staat onder leiding van singer-songwriter Mike McDermott (ook bekend als drummer van The Joy Mills Band). Mike groeide op in het rauwe oosten van de staat Iowa, en laat zich naast het landelijke en desolate vooral beïnvloeden door de muziek van Ernest Tubb, Buck Owens en Bob Dylan. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en wordt vergezeld door drie begeleiders op drums, bass en gitaar. Silverhands speelt originele Americana die behoorlijk naar Country ruikt. Silverhands treedt voornamelijk op aan de westkust van de VS en in de Mississippi vallei. Het optreden in Theater Landgraaf  maakt deel uit van een tweede Europese tour.

 

Cedar Spring (Alternativ Country) is de thuisbasis van songwriters Maartje Kleijnen en Ron Janssen. Het duo wordt veelal aangevuld met de diepe klanken van de contrabas door Micha Grin. Met harmoniërende zang en gewapend met gitaren speelt Cedar Spring vooral eigen werk, hier en daar afgewisseld met ludieke covers.

Silverhands en Cedar Spring zullen deze avond vol country, AltCountry en Americana zeker gezamenlijk afsluiten.

www.silverhandsmusic.com

www.cedarspring.nl

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Postbus 32032, 6370 JA Landgraaf
045 – 531 09 29
(ma. t/m vr. 10-12 uur)
info@theaterlandgraaf.nl
www.www.theaterlandgraaf.nl

Foto’s Theater Landgraaf

Geef een reactie