URBANUS GLOEDNIEUWE SHOW ‘LIJ KNER GE SOP’ BRENGT LACHSPIEREN IN OVERDRIVE   

 

 

Urbanus, De godfather van de Vlaamse comedy, is terug in de theaters. In België had hij veel succes met zijn nieuwste show Lij kner ge sop. En nu komt de ook in Nederland razend populaire  cabaretier daarmee ook naar ons land. Op woensdag 23 en donderdag 24 oktober is de nieuwe show in Theater aan het Vrijthof in Maastricht te zien. Aanvang op beide avonden is 20.00 uur.

Urbanus, afkomstig uit Sint-Gertrudis-Pede bij Schepdaal geniet al sinds 1974 grote bekendheid als komiek. In theaters of op Tv Urbanus dan ook overal een garant voor humor en plezier. Tekenend voor zijn populariteit is dat al in 1983 ‘Urbanus de stripfiguur’ in het leven werd geroepen. En ook dát is een doorslaand succes.

Mensen vermaken en een topavond bezorgen is dan ook de levenselixer voor de rasartiest Urbanus. Ook de voorstelling Lij kner ge sop zit weer boordenvol met absurde verhalen, gênante situaties, grove leugens en broze of kinderlijk naïeve liedjes. alle grappen en liedjes gloednieuw. Grappige attributen en decorstukken verhogen de gezellige sfeer. Kortom een aanrader voor iedereen met humor. Meer info en tickets via: www.theateraanhetvrijthof.nl  en uitbalie@maastricht.nl

Op woensdag 6 november en donderdag 7 november is de nieuwe show van Urbanus ook te zien in Parkstad Limburg Theater Heerlen. Aanvang 20.00.

Geef een reactie