Hoofdmenu

Volleyballers VC Landgraaf moeten vol aan de bak

 

 

Het gaat morgen weer spannen in sporthal De Baneberg, nadat de teams van VC Landgraaf na hun tweede achtereenvolgende uitduel met wisselende resultaten huiswaarts keerden. VCL Heren 1 ging in Rotterdam tegen titelpretendent Volleybal Zuid met 0-4 geflatteerd onderuit. Na twee  uitnederlagen wordt de  tweede thuiswedstrijd tegen hekensluiter VCE/PSV uit Eindhoven voor de VCL mannen nu een richting wijzend duel. Aanvang 18.30. VCL dames 1 neemt het op hetzelfde tijdstip thuis op Bach SV uit Ell.

Heren 2 van VCL verdedigt vanaf 16.15 uur zijn keurige derde plaats tegen Tecona-ADC 4 uit Urmond. Een overwinning ligt in de lijn van verwachting. Vanaf 13.00 komen er ook diverse weer Landgraafse jeugdteam in actie in De Baneberg.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Tom de Cock