RENÉE VAN WEGBERG ZINGT STERREN VAN DE HEMEL

 

 

In de nieuwe theatershow List, Shaffy & Piaf brengt de uitstekende zangeres Renéé van Wegberg prachtige liedjes uit het rijke repertoire van drie grootheden. Samen met  topmuzikanten en -zangers verrast de Musical Award-winnares het publiek met  herkenbare alsook nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. List, Shaffy & Piaf is op maandag 9 december te bewonderen in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Aanvang 20.00.

In 2018 won zij de Musical Award Beste vrouwelijke hoofdrol voor de onnavolgbare wijze waarop zij de titelrol vertolkte in Liesbeth List – De Musical. Renée van Wegberg is dit seizoen te bewonderen in de door De Graaf & Cornelissen Entertainment geproduceerd theatershow List, Shaffy & Piaf. Daarin brengt de sprankelende Van Wegberg beklijvende liedjes ten gehore van grootheden. “Die prachtige liedjes van Liesbeth List zijn me enorm dierbaar,” zegt Van Wegberg. “Maar ook het repertoire van Ramses Shaffy en Edith Piaf is zo bijzonder. Een omdat Liesbeth ook werk van Brel, Aznavour, Theodorakis en Frank Boeijen vertolkte is het een rijk en gevarieerd programma geworden. Het is echt een eer om deze voorstelling te mogen doen!”

En dát valt te merken. Renée Van Wegberg zingt in haar nieuwe theatershow de sterren van de hemel.

Meer informatie en tickets via: www.theateraanhetvrijthof.nl

List_Shaffy_en_Piaf-webbanner/(C) Robin Kamphuis

Geef een reactie