Hoofdmenu

Koploper KSK Konkordia Neuss blijft ook in Landgraaf ongeslagen

KSV Simson werd zaterdagvond in een wedstrijd met twee gezichten voor de twee keer dit seizoen verslagen door KSK Konkordia Neuss: 13-21.
KSK Konkordia Neuss, vorig seizoen tegenstander van de door KSV Simson gewonnen Oberliga finale, heeft dit seizoen een zeer sterk jeugdig grotendeels Russisch team, dat op alle posities sterk bezet is. Zo werden in de 57 en 61 kg klasse voor het eerst de gebroeders Salimov opgesteld. Ze maakten zoals het hele team van Neuss een zeer goede indruk in redelijk goed gevulde sporthal Baneberg.
De topper tussen Simson en Neuss was bloedspannend en tot het laatste duel een dubbeltje op z’n kant. Voor de pauze liet Simson zich van haar beste kant zien en ging met een 12-6 voorsprong rusten. Na de pauze was Neuss oppermachtig. George Ramm behaalde wel nog een krappe 1-0 overwinning op Ayub Musaev. Maar in de volgende twee partijen kwam Neuss langzaam dichter bij. Na 8 partijen was de stand nog altijd 13-12 in het voor deel van Simson. Maar in de resterende twee partijen sloeg Neuss genadeloos toe door de bijna maximale score te behalen door overwinningen met 0-4 en 0-5. Eindstand 13-21.
In de rangschikking deelt Simson nu de tweede plaats met AC Mülheim.
Zaterdag a.s. neemt Simson het in Landgraaf op tegen KSV Germania Krefeld. Aanvang in sporthal De Baneberg is 19.30.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)