Op een regenachtige zondag mochten we voor onze vijfde wedstrijd uit naar Passart VKC. De eerste helft verliep redelijk moeizaam, in die zin dat de tegenstander zich goed groepeerde en de ruimtes klein hield. Toch kregen we diverse kansen. Michel van Dinther vond de keeper met een schot, daarna ging zijn voorzet op de vrijstaande Ron Starmans en Kjell Kleijkers mis en Kai Ruitenbeek kopte uit een corner van Kjell Kleijkers voorlangs.

Aan de overzijde moest Sander Smeets twee keer goed uitkomen, maar dat was het wel qua gevaar van de thuisploeg. Na rust gingen we feller van start en kwamen we op voorsprong. Ron Starmans stuurde Kjell Kleijkers op pad, die gaf strak voor en Michel van Dinther hoefde maar in te tikken: 0-1. Niet veel later kon Kjell Kleijkers een corner van Ron Starmans aannemen en rustig afronden en was het ver gespeeld. We speelden hierna een gewonnen wedstrijd, het verzet van Passart was mede door enkele blessures gebroken en we liepen nog verder uit.

Ron Starmans omspeelde de keeper na een goede steekbal van Brian Wolters voor de 0-3, Cas Vermeulen was alert met een rebound op een vrije trap van Kjell Kleijkers voor de 0-4 en Kjell Kleijkers scoorde zijn tweede vanaf de stip nadat Ron Starmans was gevloerd. Het slotakkoord was voor Simon Klinkenberg die zijn eerste doelpunt maakte door goed in de lange hoek binnen te schuiven na een steekpass van Kjell Kleijkers die een vrije trap van de tegenstander recht in de voeten kreeg gespeeld. Toch weer een mooie overwinning en ook de eerste keer de nul gehouden. Volgende week Hulsberg thuis.