Schaesberg vergeet Lindeheuvel/heidebloem de genade klap te geven, 2-2 einduitslag

Schaesberg dat vorige week eindelijk de volle winst pakte, was er alles aan gelegen om opnieuw te winnen. Lindeheuvel/heidebloem doet het tot op heden aardig als promovendus en heeft twee punten meer dan Schaesberg.
In de eerste helft kan Lindeheuvel/Heidebloem nog redelijk partij bieden, al zijn de beste kansen voor Schaesberg voor rust. Een schitterende aanval over meerdere schijven, beland via Bart Janssen bij Randy Quaedackers. Randy zijn lage voorzet wordt door Noah Nhgodici ingeschoten na 20 minuten spelen, 1-0. Lang kan Schaesberg daar niet van genieten, als uit een hoekschop de gelijkmaker mooi wordt ingekopt, 1-1. Nog voor rust krijgt Schaesberg nog een aantal uitgelezen mogelijkheden, maar verder dan een schot op de paal door Peter-Jan Erkens komt het niet. Lindeheuvel/Heidebloem wordt voornamelijk alleen gevaarlijk uit standaardsituaties.
De tweede helft schiet Schaesberg uit de startblokken, binnen 15 minuten krijgt het een 6-tal grote kansen om de wedstrijd definitief te beslissen. Eén keer wordt er gescoord uit de legio aan kansen. Imad Haddadi kopt de 2-1 in, na een goede voorzet van Scot Adriolo. De tegenstander is dan rijp voor de slag, maar we vergeten de trekker over te halen.
Uit het niets wordt een lange bal verkeerd ingeschat door Tim Kanters en grijpt Erik Erps te laat in, gevolg tweede gele kaart voor Erik en een vrije trap. Deze vrije trap wordt er schitterend ingeschoten, dat moet gezegd worden. Schaesberg speelt dan nog ruim een kwartier met 10 man verder, maar blijft geloof houden in een overwinning. Het krijgt nog 2 kansen via Randy en Noah, om de wedstrijd alsnog te winnen. Na afloop heerst er teleurstelling over het resultaat, het vertoonde spel moet ons echter ook vertrouwen geven voor de komende periode.
Volgende week zaterdagavond, spelen we uit tegen Sporting Heerlen (aanvang 20 uur).