Theatergroep KUVRI speelt komische komedie 

 

Vrijdag 25 oktober /  20.00 uur / €9,50

BESTEL TICKETS

===

Zaterdag 26 oktober / 20.00 uur / €9,50

BESTEL TICKETS

en

Zondag 27 oktober / 14.30 uur / €9,50

BESTEL TICKETS

 

Het najaar is weer theatertijd. In het Cultuurhuis aan de Sittarderweg gaat op vrijdag 25 oktober a.s. de komedie ‘Als de vrouw van huis is…’ in première. Het is de primeur voor Nederland!

Het komische toneelstuk in dialect gaat over de familie Timmermans. De vrouw des huizes Suus is na een aantal jaren huwelijk met Guus wel het een en ander gewend van haar man. Maar nu is het toppunt bereikt. Ongevraagd laat Guus zijn beste vriend Hubèrt bij hen wonen. En dat gaat haar echt te ver! Dan krijgt Suus te horen dat ze bij een prijsvraag de hoofdprijs heeft gewonnen: een luxe reis voor twee personen. Uit kwaadheid besluit zij niet haar man Guus mee op reis te nemen maar een vriendin. Guus en zijn vriend Hubèrt moeten zichzelf maar zien te redden in de tijd dat zij er niet is… Dat wordt dus een typische mannenhuishouding met drank en damesbezoek. Maar of daar nu iedereen gelukkig van wordt?

Deze komische komedie is van oorsprong een succesvol Duits toneelstuk, geschreven door Elke Rahm, met als titel ‘Das beste Stück des Mannes’. De vertaling en Nederlandse bewerking was in handen van Peter Sak.

In Nederland is dit stuk nog niet eerder opgevoerd. KUVRI heeft dus de primeur!

In deze komedie wordt ook plaats ingeruimd voor een aantal dans-acts die voor een zeer bijzondere visuele omlijsting zorgen.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.

 

Foto Theatergroep KUVRI

Geef een reactie