Annulering Voorlichtingsavond Inbraakpreventie Heksenberg

Oorzaak: de geringe aanmelding/inschrijving van belangstellenden uit de wijk

 Zoals al een aantal weken bekend, via de nodige promotieactiviteiten, zou in de wijk Heksenberg/Pronsebroek komende donderdag 7 november een Voorlichtingsavond Inbraakpreventie, inclusief een presentatie over Burgernet, worden gehouden. Dit vanaf 19.00 uur in Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg en onder auspiciën van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek i.s.m. Buurtgericht Werken Gemeente Heerlen. 

Tijdens deze gratis toegankelijke (met zelfs koffie en vlaai) voorlichtingsavond zou ex-inbreker Evert Janssen (ook bekend van een toepasselijke Tv-uitzending) de aanwezigen mee nemen in de wereld van de inbrekers. Zijn thema ”pas als het de mensen is overkomen, nemen zij maatregelen, maar dan is het te laat” I.v.m. de organisatie, om veiligheidsredenen en ook culinair, was aanmelding liefst voor 1 november jl. via e-mail secretariaat@stichtingwijkraadheksenberg.nl en/of telefoonnummer: 06.53510239 noodzakelijk. Dit met opgave van naam, adres en met hoeveel personen.

Op 1 november jl. waren zegge en schrijven maar 4 aanmeldingen van wijkbewoners te noteren. Blijkbaar sprak het thema van ex-inbreker Evert Janssen slechts enkele mensen aan. Jammer en teleurstellend. Deze zeer geringe belangstelling noopte, na overleg, Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek dan ook om noodgedwongen het besluit te nemen om de, overigens goed voorbereide Voorlichtingsavond Inbraakpreventie annex presentatie Burgernet, helaas te annuleren.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

 

 

 

Geef een reactie