KCC’13 mocht deze zonnige middag aantreden tegen SSA Haanrade / SVA. Scheidsrechter van den Akker leidde deze voetbalmiddag. In het begin van de wedstrijd was KCC’13 de beter ploeg. De ploeg van Richard Janssen kreeg geen grip op de wedstrijd, KCC’13 was sterker in de duels en kwamen diverse keren gevaarlijk eruit. De doelman van Haanrade/SVA werd keer op keer bestookt maar hield zijn ploeg op de been.
In de 18e minuut was het wel raak voor de mannen uit Meezenbroek.

Wesley Puts leverde de bal met een prima assist af bij Mike van kerkhof, deze omzeilde de keeper en schoof de bal in het doel. Goed begin voor KCC’13, de stand werd op 1-0 gezet. KCC’13 wilde meer en bleef Haanrade/SVA onder druk zetten maar vaak werd de verkeerde keuze gemaakt. Veel passes kwamen niet aan waardoor er onnodig balverlies werd geleden. Haanrade/SVA bleef strijden en maakte het KCC’13 niet makkelijk.


Na 45 minuten gingen beiden ploegen de kleedkamer opzoeken en konden beide trainers orde op zaken stellen. De tweede helft was hetzelfde spelbeeld. KCC’13 overheerste maar Haanrade /SVA bleef strijden maar meer dan zat er ook niet in.
In de 63e minuut was het Levi Mingelers die de assist verzorgde op de ingevallen Ricardo Verbeucken, deze schoot de bal achter de keeper van Haanrade/SVA. De stand werd op 2-0 gezet. KCC’13 bleef aandringen en wilde meer scoren maar dat bleef uit.


Het was Haanrade/SVA dat ook opzoek ging naar het doelpunt. De laatste linie van KCC’13 stond niet goed en de ploeg uit Haanrade maakte hier gretig van gebruik en scoorde de 2-1. Haanrade / SVA geloofde er weer in en gaven alles en wilde de gelijkmaker forceren. KCC’13 bleef slordig in de passing en leed onnodig veel balverlies in de eindfase.
KCC’13 kreeg nog enkele kansen maar verzilverde deze niet. Na 90 minuten vond de scheidsrechter het genoeg en pakte KCC’13 de 3 punten.

‘Verdiend gewonnen!’ volgens assistent trainer Marco Snippen; “We moeten de wedstrijd eerder op slot gooien, we hebben genoeg kansen gehad. We waren slordig in de passes en leden onnodig veel balverlies waardoor we Haanrade/SVA nog terug in het zadel helpen in het laatste kwartier. Maar goed, we hebben 3 belangrijke punten gepakt en dat was ons doel.”

Tekst KCC´13 en Foto´s Amenda Lopatka en Peter Treep

Geef een reactie