Hoofdmenu

KSV Simson worstelt vanavond in Landgraaf laatste Play-Off wedstrijd

KSV Simson Landgraaf worstelt vanavond in sporthal De Baneberg het zesde en laatste Play-Off duel in de Oberliga, groep Rheinland. Tegenstander is Germania Krefeld.

Aanvang is 20.00. Het duel is naar de vrijdagavond verschoven omdat de volleyballers van VC Landgraaf zaterdagavond hun thuiswedstrijden in De Baneberg spelen. KSV Simson dat vorig seizoen een historische prestatie leverde door als eerste niet Duitse team het kampioenschap in de Oberliga te leveren is na de thuisnederlaag tegen Konkordia Neuss uitgeschakeld voor de titel. Het sterke team van trainer Ate Postma dat dit seizoen alleen verloor van Neuss is er desondanks op gebrand op de ongeslagen status tegen de andere teams overeind te houden en daarmee de competitie in stijl af te sluiten.

Archieffoto®Parkstad ActueelTom de Cock