Chris Janssen nieuwe gemeentesecretaris

De heer Chris Janssen (1983) wordt de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van gemeente Voerendaal. Dit heeft het college van Burgemeester en Wethouders gisteren besloten. Chris Janssen gaat deze functie vervullen per 1 februari 2020. De vacature ontstond door het vertrek van de huidige gemeentesecretaris Bert Timmermans, die dezelfde functie gaat bekleden bij de gemeente Bergen (L).
Burgemeester Wil Houben: “We vertrouwen erop dat Chris met succes leiding gaat geven aan de prachtige organisatie van de gemeente Voerendaal en de totstandkoming van de functionele integratie met Simpelveld. Wij zien Chris als de nieuwe vaandeldrager van de professionele cultuur.” Chris over zijn nieuwe rol: “Ik kijk ernaar uit om verder te bouwen aan de gemeente Voerendaal en de positie van Voerendaal verder te verstevigen. Dit voor zowel de dienstverlening naar inwoners en ondernemers, de samenwerking in de regio en de integratie met de gemeente Simpelveld.”
Binnen de gemeente Voerendaal is Chris Janssen sinds 2012 actief als bestuursadviseur. In deze functie heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van de organisatie en de positie van Voerendaal binnen de regio. Eerder werkte hij voor de gemeente Peel en Maas en de stichting Euricon. Op dit moment is hij voorzitter van Stichting Limburg Geïmproviseerde Muziek (SLIM).

Foto Gemeente Voerendaal/Stan Keulen

Geef een reactie