Het is eigenlijk geen verrassing. Het huwelijk tussen VV Vaesrade en Kevin Stawenga is een goed huwelijk. Een goede jonge en ambitieuze trainer met de nodige dosis humor en ons Voasje dat is een match, een goede match.

 

De Vaesrade familie is dan ook blij verheugd u te mogen mededelen dat Kevin er na het lopende seizoen nog eens 2 jaar aan vast plakt, u leest het goed, nee niet 1 maar 2 jaren! Continuïteit en waarborgen en omarmen wat je hebt, een goede kwalitatieve groep waar Kevin na dit jaar nog meer in wilt door ontwikkelen. Rust in de vereniging en een goede technische staf met een dito bestuur dat er voor zorgt dat ons kleine dorpsclubje nog altijd sportief en op andere vlakken het hoofd fier boven water houdt. Zijn ze ambitieus? Ja ! en daarom ook super trots dat Kevin Stawenga nog zeker 2 seizoenen heeft bijgetekend bij deze mooie club.

 

Geef een reactie