FC HOENSBROEK WINT JUBILEUM EDITIE WINTERCUP 2020

 

 

FC Hoensbroek heeft de 10e editie van de FC Hoensbroek Wintercup gewonnen. In de finale werd 2e klasser Sporting Heerlen met 2-1 verslagen. Beide ploegen plaatsten zich afgelopen vrijdag via strafschoppen voor de finale op zondag.

Halverwege de 1e helft kwam FC Hoensbroek op een 1-0 voorsprong door een strafschop van Sander van Beurden. Niet veel later was ook de 2-0 een feit. Een prima opgezette aanval werd door Niels Kusters koeltjes binnen gewerkt. Vlak voor de thee was er de verdiende aansluitingstreffer van Sporting Heerlen via een doelpunt van Wesley van Dijk. In de 2e helft was het Sporting Heerlen dat steeds meer aandrong en op zoek ging naar de gelijkmaker. Maar tot echte grote kansen leidde dit verder niet. FC Hoensbroek mocht zich dus kronen tot winnaar van de jubileum editie van de FC Hoensbroek Wintercup. De strijd om de 3e en 4e plaats werd een prooi voor SV Langeberg dat VV De Leeuw met 2-0 versloeg.

Na afloop werd Hoensbroek-middenvelder Sander van Beurden nog uitgeroepen tot speler van het toernooi.

Ook editie 2020 mag wederom als zeer geslaagd genoemd worden. Grote dank gaat uit naar deelnemende verenigingen, scheidsrechters, organisatie en uiteraard alle sponsoren.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie