12 februari 2020, van 10:00 tot 12:00 |

Schunck Bibliotheek Heerlerheide Gen Coel , Groët Genhei 20

Kosten: gratis

Als je zwanger bent, of als er thuis een peuter of kleuter rond loopt, dan gebeurt er de hele dag van alles. En ben je eindelijk gewend aan een kwaaltje, ritme of fase? Dan gooit je kleine sjpruut alles weer om. Wil jij ergens je vragen stellen, of gewoon even praten over je kindje? Kom dan naar het inloopspreekuur van Vraag het aan Sjpruut.

Bij Vraag het aan Sjpruut kunnen jonge ouders met al hun vragen terecht. Iedere maand is er in de bieb een professional aanwezig om samen op zoek te gaan naar antwoorden op alle vragen. Ook staat er steeds een bepaald thema centraal, bijvoorbeeld de kraamzorg of voeding.

Er is vrije inloop en de koffie, thee, liga’s en worteltjes voor ouder én kind liggen klaar. En natuurlijk is er de gezelligheid van andere ouders met hun sjpruutjes. Tevens staat op elke bibliotheekvestiging een ‘Sjpruut kast’ met relevante boeken over diverse onderwerpen en er liggen folders van organisaties en instellingen waar de ouders mee te maken krijgen.

3 keer per jaar (april, september en november) organiseren we aansluitend aan Vraag het aan Sjpruut een Boekboefjes activiteit voor ouder en kind.

Opening van het eerste inloopspreekuur Vraag het aan Sjpruut

Op 12 februari wordt Vraag het aan Sjpruut officieel geopend in SCHUNCK Bibliotheek Heerlerheide. Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte welkom. De officiële opening is om 10.30 uur. Ook kinderen zijn uitgenodigd. Speciaal voor hen komt Dikkie Dik ook een kijkje nemen.Het volledige programma is als volgt:

Programma:
10.00 uur – Inloop
10.30 uur – Officiële opening door Wethouder Jordy Clemens
11.00 uur – Informatiemarkt, op de foto met Dikkie Dik en voorlezen
12.00 uur – Afsluiting

De opening vindt plaats in SCHUNCK Bibliotheek Heerlerheide, Groeet Genhei 20, 6413 GN in Heerlen. Parkeren is gratis.

Praktische informatie Vraag het aan Sjpruut

Voor zwangere moeders en ouders met kleine kinderen

Vrije inloop

SCHUNCK bibliotheek Heerlerbaan   – 10.00 – 11.00 uur – 1e maandag van de maand
SCHUNCK bibliotheek Heerlerheide  – 10.00 – 11.00 uur – 2e woensdag van de maand
SCHUNCK bibliotheek Glaspaleis      – 10.00 – 11.00 uur – 3e woensdag van de maand
SCHUNCK bibliotheek Hoensbroek    – 10.00 – 11.00 uur – 4e vrijdag van de maand

Kansrijk van start

Vraag het aan Sjpruut is onderdeel van het programma Kansrijk van Start van de gemeente Heerlen – Preventief samen werken aan een goede start voor een veilig, gezond en gelukkig leven voor elk kind.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie