Schrijfster uit Parkstad genomineerd voor The Indie Awards

De Landgraafse auteur Blanche Ortmans is genomineerd door The Indie Awards. Een literaire prijs voor schrijvers die hun boek in eigen beheer uitgeven.

The Indie Awards is in 2017 in het leven geroepen om het harde werken van de schrijvers, die hun boek in eigen beheer uitgeven, te belonen en in het zonnetje te zetten.

Schrijfster Blanche Ortmans heeft haar eerste kinderboek ‘Indianenmagie’ in eigen beheer uitgegeven onder de naam Puur Blanche. Haar boek is genomineerd in de categorie ‘Leukste kinderboek van 2019’ en ook in de categorie ‘Mooiste cover’.
Deze week (tot 1 maart) kan er nog gestemd worden. De top drie in elke categorie komt in maart op een shortlist te staan. Een vakjury beslist dan wie er een prijs wint. Stemmen kan via www.theindieawards.nl/stem.

 

Foto auteur Blanche Ortmans uit Landgraaf

‘Puur Blanche is ontstaan uit een passie voor schrijven, creëren en het najagen van een droom. Het in eigen beheer uitgeven van mijn eerste kinderboek ‘Indianenmagie’ is voor mij een bevestiging dat juist de uitdagende periodes in het leven veel moois te bieden hebben’, aldus de schrijfster.

‘Indianenmagie’ is het resultaat van geloven in een droom en een mooie samenwerking tussen drie Limburgse vrouwen. Pauline Meijer uit Urmond heeft de illustraties in aquarel verzorgd en Jenneke van Genechten uit Heerlen de eindredactie. Met deze stap hoopt Blanche niet alleen kinderen, maar ook volwassenen te inspireren om altijd magie te geloven en mooie dromen te vangen.

‘Indianenmagie’ is o.a. verkrijgbaar bij Bruna (Landgraaf), Boekhandel LeesKunst (Kerkrade), Boekhandel van der velden-van dam (Heerlen), Gemakswinkel Lenzen (Heerlen) en via  www.puurblanche.nl

 

Foto’s Blanche Ortmans uit Landgraaf

Geef een reactie