De Katholieke Bond van Ouderen Heerlen-Stad organiseert een lezing over BRANDVEILIGHEID

De Katholieke Bond van Ouderen Heerlen-Stad organiseert woensdag 11 maart 2020 om 14.00 uur in de Luciushof een lezing over BRANDVEILIGHEID De toegang is voor leden gratis (ledenpasje s.v.p. meenemen). Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom en betalen een kleine bijdrage van € 3,– De lezing duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Tijdens de pauze is er gelegenheid om gratis een kopje koffie of thee te drinken.

 

Brandveilig  leven is een taak van ons allen daar sta je niet zo vaak bij stil zolang je zelf maar geen brand hebt meegemaakt.

Deze lezing wordt u verteld om zo goed mogelijk brandveilig te leven . Er worden u bruikbare tips gegeven om brand te voorkomen o.a. Staan er brandbare goederen in trappenhuizen of gangen  Is er een vluchtweg  Gebruikt u goed gekeurde elektrische verlichting  Een rookmelder mag in u huis niet ontbreken  Verder zijn er nog vele goede tips die u hier worden gegeven in deze interessante en leerzame lezing

BLUSSEN VOORDAT HET BRAND

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie