Fysiotherapeut Kirsten Caenen blijft bij sv Abdissenbosch 2020-2021

 

Met trots mogen wij mededelen dat ook in het seizoen 2020/2021 fysiotherapeut Kirsten Caenen verbonden blijft met S.v. Abdissenbosch.

Kirsten Caenen is in 2015 bij de club uit de gelijknamige wijk in Landgraaf terecht gekomen. Over het hoe en waarom luidt haar reactie: ,,Ondertussen is dit haar vierde seizoen bij SV Abdissenbosch. In 2015 ben ik bij deze club terechtgekomen via Koen Steeghs. Hij was op dat moment verzorger van het eerste elftal en wilde dit graag aan mij overdragen. Hijzelf kreeg het druk kreeg met zijn studie. Vandaar.  Koen ken ik al sinds de middelbare school en hij dacht dat het wel iets voor mij zou zijn. Toen hij mij een berichtje stuurde of ik verzorgster wilde worden was mijn eerste gedachte: nee, dat ga ik echt niet doen! Masseren bij een mannenelftal leek me helemaal niks. Maar gezien mijn opleiding tot fysiotherapeute was ik stiekem toch wel een beetje benieuwd. Ik ben een keer met Koen samen gaan kijken bij de club en het voelde meteen goed. Toen heb ik de keuze gemaakt om het eens een seizoen te proberen en nu ben ik er nog steeds. Dat zegt eigenlijk genoeg.”

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie