Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek weer druk doende met organisatie van haar 5e senioren Lente  Festijn     

Foto: Miriam Bleimuth-Meuleners

           Zaterdag 20 juni in Gemeenschapshuis Heksenberg met Erwin, Claudia Ansel, DJ Kaiser Max en zanger John Janssen (vh.Taai Taai)

Nu de carnaval weer tot het verleden behoort, kijkt Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek al weer uit met betrekking tot haar te houden (senioren)-Lente Festijn. Inmiddels heeft de Stichting hiertoe de verdere organisatie weer ter hand genomen Deze zal gaan plaats vinden op zaterdag 20 juni a.s. en kan ook omschreven worden als een 1e Lustrumviering omdat het inmiddels voor het 5e jaar achter elkaar is dat dit succesvolle evenement wordt gehouden. Dus is de kwalificatie senioren evenement met een jubileum tintje zeker op zijn plaats en is deze middag is uitsluitend voorbehouden voor senioren/ouderen. Evenals voorgaande jaren zal Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg daartoe de feestelijke locatie zijn.    

 

Het ligt bij de organisatie in de bedoeling om senioren bezoekers wederom toegang te verlenen middels geldige en genummerde entreekaarten waaraan evt. ook weer gekoppeld twee gratis consumpties. Wel zal de entreeprijs, gezien weer het geweldige top programma en de overige kosten van de culinaire gratis geneugten en goedkopere overige consumptieprijzen waarschijnlijk 5 euro gaan bedragen. Dit zal de Stichting nog verder vaststellen evenals de t.z.t. de start en de adressen van de voorverkoop.

Maar het hoofdbestanddeel van deze middag is het genieten van een geweldig programma met diverse Limburgse topartiesten. Onder presentatie van Callie Steijaert zullen voor het voetlicht treden: jawel hoor een van Limburgse grootste topzangers en wel Erwin bekend van o.m. de liederen Griekse Nacht, ’t Reuzerad, Adam + Eva en uiteraard ook van zijn huidige geweldig in het gehoor liggende repertoire. Voor de derde maal (overigens op veler verzoek van de senioren) ook weer aanwezig charmante en enthousiast overkomende schlagertopzangeres Claudia Ansel. Zij zal, evenals de vorige twee Lente Festijnen, op haar eigen wijze de zaal muzikaal “op de kop” zetten. Dus optimaal genieten voor de aanwezige senioren.  

Zeker van belang tijdens deze gehele middag van het 5e Lente Festival is natuurlijk ook de muzikale inbreng van DJ Kaiser Max, een gegeven welke hem op vakkundige wijze is toevertrouwd. Zijn muzikale inbreng bepaalt dan ook zeker mede het welslagen van dit festijn. Tot verrassing ook aanwezig topzanger John Janssen. Hij is meer als bekend van zijn liederen uit de periode van duo Taai Taai. Te denken valt hierbij aan: “Roed zien de Roeze”, “De Alpen Expres”, “Viva Tirol”. Liederen die hij zelf geschreven heeft en door grote zangers zoals o.m. Hansi Hinterseer, wordt gezongen op radio en Tv. Kortom, een onderhoudend programma om van te watertanden, dit alles in het kader van de sociale cohesie.

 

Evenals verleden jaar zal, eveneens in het kader van de sociale cohesie, op een nader nog te bepalen datum ook weer een kinderen Lente Festijn gehouden gaan worden. Dit wederom i.s.m. Stichting Speeltuin het Heksenpretje en ook te houden in de speeltuin Hei Grindelweg. Hiertoe zullen op korte termijn afrondende organisatie gesprekken gaan plaats vinden tussen de beidde stichtingen.

Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek draagt dus voor het vijfde achtereen volgende jaar weer, uiteraard in het kader van de sociale cohesie, zorg voor optimaal entertainment vertier voor jong en oud. Overigens mag in dit artikel niet vergeten worden dat organiserende Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek, onder dank zeggende, op keurige wijze wordt bijgestaan door een aantal enthousiaste vrijwilligers/sters.

Foto’s: archief Callie Steijaert-Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek

 

Geef een reactie