Vanaf vandaag openen wij ons noodnummer voor mensen van Heerlen die nu tijdens deze zware dagen extra ondersteuning kunnen gebruiken.
Bent u ouder of heeft u een zwakke gezondheid of is er een andere reden waarom u niet de deur uit kunt (bijvoorbeeld u bent mantelzorger) dan kunt u een beroep op ons doen. Dit kan zijn voor het doen van boodschappen of voor andere zaken waarvoor u de deur uit zou moeten.

Het telefoonnummer is tot 5 april actief en is dagelijks bezet vanaf 9:00 – 21:00 uur. Afhankelijk van de situatie zullen we begin april kijken of we dit nummer zullen continueren.

Wij hebben afspraken gemaakt met PLUS supermarkten met name “Winnubst” die de bestellingen van onze vrijwilligers klaarzetten, zodat ze de volgende dag bij u bezorgd worden door onze vrijwilligers. Bij het bezorgen van uw boodschappen zullen we er op letten dat er i.v.m. besmettingsgevaar geen direct contact plaatsvindt tussen de vrijwilligers en u.

De fractieleden, wethouders en vrijwilligers van de Ouderen Partij Heerlen staan voor u klaar. Één telefoontje is genoeg! (0614709541)

Foto cover®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

 

Geef een reactie