JUBILEUMACTIVITEITEN UITGESTELD jubileumactiviteiten uitgesteld

Op 28 maart  precies 80 jaar geleden (28 maart 1940) is de mandolinevereniging Troubadour in Brunssum opgericht. Rondom dit feit waren diverse activiteiten en uitvoeringen gepland.

De omstandigheden rondom het coronavirus en de daarmee gepaard gaande crisis, de beperkingen, het contactverbod en infectiegevaar is dit nu onmogelijk.

Daarmee komt het geplande (concert)reisje van 24-26 april, naar plaatsen in Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts, en rondom de Ruhrsee, Mozel en Rijn, te vervallen. Ook gaat het Jubileumconcert op 28 juni a.s.. niet door. Zelfs gezamenlijk repeteren is nu een probleem.

Ook al had dit alles wel gekund, dan voelt feesten nu niet goed. Zeker op een moment dat er in vele gezinnen leed, zorg en grote onzekerheid heerst en velen zelfs hun dierbaren verliezen en veel ouderen en alleenstaanden nu ook in eenzaamheid leven.
Ook de economische impact is groot. Niet alleen voor bedrijven, winkeliers en ZZP’ers, maar ook voor vele werknemers en gezinnen.

Bestuur en leden van MV Troubadour zijn nu in gedachten bij allen die, op welke wijze dan ook, getroffen zijn en hun verdriet en zorgen nu proberen te verwerken.
Zo spoedig als mogelijk zal men bekend maken hoe gepast stil te staan bij dit jubileum. Tot die tijd: pas a.u.b. goed op u zelf, op uw naasten en op elkaar. Blijf aan elkaar denken, biedt hulp waar nodig of waar het kan. Al is het op afstand. Kleine gebaren kunnen groots werken.

Foto Mandolinevereniging Troubadour in Brunssum

Geef een reactie