Hoofdmenu

Bibliotheek Brunssum start ‘Afhaalservice’ voor bibliotheekleden!

In verband met de sluiting van onze bibliotheek t/m 28 april vanwege het coronavirus willen wij de volgende service opstarten voor onze bibliotheekleden:

Vanaf dinsdag 7 april kunt u iedere dinsdag-  en donderdagochtend vooraf bestelde boeken afhalen bij bibliotheek Brunssum. Ook reeds gereserveerde boeken zijn dan af te halen. Iedere klant mag 1x per drie weken van deze dienst gebruik maken.

Het werkt heel eenvoudig:
– U stuurt een e-mail naar info@bibliotheekbrunssum.nl of belt: 045-4007560 (iedere werkdag bereikbaar van 9.00-12.30u). Daarbij verstrekt u de volgende gegevens:  naam, mailadres, telefoonnummer, bibliotheekpasnummer, gewenste boektitels (max. 12),  én een dag (dinsdag- of donderdagochtend of op afspraak) waarop u de boeken wilt ophalen.
– Zijn de door u gevraagde boeken uitgeleend, dan doen we er een verrassingsboek bij. Tip: zoek de gewenste titels alvast op in de catalogus en check de beschikbaarheid in onze bibliotheek. Het is niet mogelijk om boeken bij andere bibliotheken aan te vragen aangezien er momenteel geen transport is.
– U krijgt van ons een tijdstip waarop u de boeken kunt ophalen.
– Meld u op de afgesproken tijd bij de bibliotheek.
– Laat op gepaste afstand uw biebpas zien.
– Zonder pas geen boeken!
– Een medewerker legt uw bestelling klaar bij de deur.
– U dient zelf een tas mee te nemen

Met het oogpunt op de hygiënevoorschriften van het RIVM kunt u vooralsnog de boeken die u nog in uw bezit heeft niet inleveren. De boeken worden automatisch verlengd; u hoeft dus geen leengeld te betalen over de periode dat de bibliotheek gesloten is.

Wij verzoek dringend om de regels van het RIVM in acht te nemen:
– Houd minimaal 1,5 meter afstand
– Kom alleen
– Bezoek onze bibliotheek niet als u verkouden bent of wanneer u griepachtige klachten heeft.

Foto Bibliotheek Brunssum