Roda JC dankt vitale beroepsgroepen in de regio

Nadat Roda JC op woensdag 1 april de medewerkers van de Intensive Care en de Spoed Eisende Hulp van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen in het zonnetje had gezet, werd er vanochtend (maandag) een vervolg gegeven aan deze actie.

De spelers, stafleden en medewerkers van Roda JC kochten een flink aantal shirts in de Fanshop van Roda JC, die allemaal bedrukt werden met de volgende tekst: ‘Samen sterk voor de regio 045, bedankt toppers!‘

De shirts werden vandaag door speler Mart Remans bij o.a. Albert Heijn XL Kerkrade, Sevagram, Meander, Novizorg, Hornbach Kerkrade, Jumbo Carboonplein Kerkrade, Politie Kerkrade, Brandweer Kerkrade en Plus De Bruijn overhandigd.

Extra speciaal waren de bezoekjes aan de zorghuizen van Sevagram en Meander, waar cliënten met een geel-zwart hart persoonlijk door Mart Remans een shirt overhandigd kregen. Dit leverde een aantal onbetaalbare momenten op.

De club is zeer dankbaar voor de arbeid die op dit moment in welke sector dan ook geleverd wordt om de coronacrisis te overwinnen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie