Hoewel door de Corona-maatregelen het hele leven stil lijkt te liggen, durven we toch vooruit te kijken. En dat doen we met een optimistische blik.

RKVV Weltania viert dit jaar haar 75 jarig bestaansfeest. Eén van de onderdelen daarbij is een reünie voor (oud-)leden en iedereen die Weltania een warm hart toe draagt. Die reünie vindt plaats op zaterdag 12 september 2020. Dat is nog ver vooruit, maar reserveer al vast deze datum in je agenda.

Waar zijn de oud leden?.Om voor iedereen het geheugen een beetje op te frissen, hebben we op onze website veel teamfoto’s geplaatst. Eén van die foto’s zie je hier: Weltania 1 uit 1983 met staand v.l.n.r. Paul Coenen, Guus Simons, Rob Seelen, Stef Feijen, Rard Seelen, Rob Simons, Jo Born, Theo Hermsen, Ben van der Kleut, Huub  Huijnen en Jan Aelmans. Gehurkt: Fred Dohmen, Marcel Roumans, Jan van Kalsbeek, Maurice Simons, Ad Dikmans, Maurice Lechner en John Bosch

Kijk op www.weltania.nl en kies in de menubalk voor ‘jubileum’. Je vindt de vele teamfoto’s overzichtelijk gerubriceerd. Ook vind je daar een aanmeldformulier voor de reünie.

Bekijk op de website alle oude foto’s en kom op 12 september herinneringen ophalen!

Foto Weltania

Geef een reactie