Ooievaarskoppel schittert tegen achtergrond Kasteel Hoensbroek

Ooievaarskoppel schittert tegen achtergrond Kasteel Hoensbroek
Love is in the air! Ook dit jaar maakte een ooievaarskoppel hun liefdesnest bij Kasteel Hoensbroek. Tegen deze idyllische achtergrond levert dat bijzonder mooie plaatjes op. Helaas laten de omstandigheden het niet toe om er live naar te komen kijken en dus maakten we prachtige beelden. Zo kan iedereen thuis meegenieten van deze liefde op hoogte. Aangezien ooievaars over het algemeen trouw zijn aan hun nest, is de kans groot dat ze er ook volgend jaar weer zijn.

Volg Kasteel Hoensbroek via de verschillende socialmedia-kanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Iedereen die mooie foto’s heeft van het kasteel of de ooievaars wordt opgeroepen deze te delen met gebruik #kasteelhoensbroek.

Adres: Kasteel Hoensbroek, Klinkertstraat 118, 6433 PB in Hoensbroek
www.kasteelhoensbroek.nl

Foto: Peter Trompetter Fotografie

 

Geef een reactie