Onderdeel van de koerswijziging die op woensdag 20 mei jongstleden door Stichting Phoenix wereldkundig werd gemaakt, is het inrichten van een nieuwe
Governance Structuur.
Met een nieuwe Algemeen Directeur, en een Compliance Officer, een nieuwe rol in de BVO. Om de structuur in balans te brengen, installeren we tevens een volledig nieuwe Raad van Commissarissen (5 leden, inclusief de voorzitter).

Om iedereen die Roda JC Kerkrade een warm hart toedraagt de kans te geven hierop te reageren, is besloten een openbare en transparante werving te lanceren.

Herkent u zich in de kernwaarden: herkenbaarheidtransparantieintegriteit en ambitie en bent u overtuigd een positieve inhoudelijke rol te kunnen spelen in de koerswijziging van Roda JC Kerkrade, reageer dan op één van de vacatures.

Dat doet u door op onderstaande button te klikken. U wordt dan geleid naar de website van Delfin Executives, het bureau dat ons begeleidt in deze procedures. Daar staan alle vacatures van Roda JC Kerkrade uitgebreid vermeld en kunt u reageren.

Nadrukkelijk geven wij aan dat dit de énige route is om te solliciteren, alleen dan wordt uw reactie opgenomen in de procedure.

Mocht u de stap zetten, dan wensen wij u veel succes met uw sollicitatie en wie weet tot ziens.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie