Tegenvallers voor Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek betreffende het 5e Lente/Herfst Festijn 2020  

 

Zoals bekend zou op zaterdag 20 juni eerstkomende door Stichting Wijkraad Heksenberg-Pronsebroek voor de 5e maal in successie haar geweldige en gezellige (senioren)-Lente Festijn in het gemeenschapshuis Hei Grindelweg gehouden worden. Evenals de vier voorgaande uitvoeringen zouden weer smaakmakende optredens zijn van geweldig overkomende artiesten. Aanwezig zouden zijn Dj Kaiser Max en een van Limburgs grootste zangers die luistert naar de naam Erwin. Verder zou ook optreden John Coenen (bekend van vele grote hits zoals o.m. Rut sind de Ruse, Viva Tirol etc.) Voor de derde maal zou ook topzangeres Claudia Ansel haar opwachting maken..

 

Maar helaas gooide ook het Corona virus roet in het op 20 juni a.s. te houden muzikale gebeuren in Heksenberg. Dit noopte de Stichting om het Lente Festijn evt. door te schuiven naar een andere datum. Dank zij de medewerking van Stichting Gemeenschapshuis en de artiesten (die allemaal aangaven met de verplaatsing akkoord te gaan) werd besloten om het festijn, maar dan wel onder de benaming Herfst Festijn, vooralsnog door te schuiven naar zaterdag 24 oktober 2020 a.s. Of, gezien de Coronaontwikkelingen, dan wel dit muzikale entertainment gebeuren doorgang kan vinden is nog koffiedik kijken. In het ongunstige geval zal het weer doorgeschoven moeten worden naar mei/juni 2021. Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek wacht vooralsnog met het nemen van een beslissing hierover.

 

Na deze Lente Festijn verschuiving naar Herfst Festijn kreeg Stichting Wijkraad onlangs een nieuwe tegenvaller te verwerken. Topzangeres Claudia Ansel, bijna vaste zangeres bij dit Lente Festijn, moest helaas de organisatie laten weten dat zij met onmiddellijke ingang noodgedwongen heeft moeten besluiten om haar muzikale carrière te beëindigen. Een grote tegenslag voor Stichting Wijkraad en haar Herfst Festijn. Claudia Ansel, heel geliefd in Heksenberg/Pronsebroek en al haar fans, liet de organisatie de volgende mededeling toekomen. “  Met pijn in mijn hart moet ik u mededelen dat ik mijn muzikale carrière met ingang van vandaag moet gaan beëindigen.

Ik kamp al een aantal jaren met gehoorproblemen en heb dit samen met geweldige gehoor specialisten en geluidstechnici proberen te tackelen maar helaas zonder bevredigend resultaat. Ik kan me door deze handicap steeds slechter concentreren op mijn act en hierdoor verliep en eindigde een optreden voor mij de laatste tijd meestal in een mineurstemming. Om mijzelf te beschermen heb ik na weken beraad met mijn naasten en management dan ook dit besluit weloverwogen genomen. Ik zal achter de schermen nog actief blijven bij ons bedrijf Music Universe Janssen/Kaiser Max Events waar ik aspirant artiesten met raad en daad zal gaan bijstaan door mijn expertise aan hun door te geven”.

Overigens zal Claudia Ansel zorg dagen voor een passende alternatief voor een vrouwelijke zangartieste met gelijk repertoire en passend in het budget. Ik dank jullie allen voor het vertrouwen en voldoening die jullie mij gaven in mijn prachtige carrière en wellicht zien we ons wel een keer weer. Blijf gezond. Hier sluit Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek zich graag bij aan met de toevoeging dat de Stichting grote dank verschuldigd is aan Claudia. Zij zullen oprecht het niet meer enthousiaste optreden in Heksenberg/Pronsebroek als een groot emis ervaren.

Foto Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek

 

Geef een reactie