Hoofdmenu

Het Pancratiusplein is klaar om de terrasgasten te ontvangen!!

 

Na twee lange maanden van onzekerheid is er nu groen licht en hopelijk langzaam het einde van de Corona in zicht. De maatregelen zijn versoepeld en de horeca mag weer open met gegeven regels. De ondernemers zijn de afgelopen week flink bezig geweest met de voorbereidingen. Na twee maanden stilte zagen we deze week de vrachtauto’s van leveranciers op de pleinen. Voor ons allen is het een nieuwe situatie die zich vanaf vandaag 1 juni gaat manifesteren. Ga jij deze week naar het terras? De regels zijn als volgt: Wanneer je op het terras wilt zitten hoef je niet te reserveren. Je mag gewoon plaatsnemen maar krijgt vooraf wel een kort gesprek waarin wordt gevraagd of je gezondheidsklachten hebt. Wil je naar binnen in een café dan dien je vooraf te reserveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zal voor iedereen wennen zijn maar samen kunnen we er iets moois van maken. Zodat we allen een fijne zomer kunnen hebben. Let op elkaar.

Foto’s en Tekst Lidia Photography