Corona of niet VC Landgraaf werkt momenteel keihard aan het toekomstbestendig maken van de vereniging en haar teams. Met het uitgangspunt van VCL 2.0 “Blue Power” is ook Heren 1 aan de slag gegaan om dit vorm te geven. En het verheugt ons jullie via deze weg mede te delen dat de selectie al goed vorm begint te krijgen. Komend seizoen, wanneer wij hopelijk weer mogen gaan spelen, zullen een aantal bekende gezichten weer te zien zijn. Naast de bekende gezichten zijn er ook een aantal nieuwe gezichten te spotten in de 1,5 meter Baneberg samenleving. Gedurende de komende periode zullen wij deze nieuwe spelers aan jullie gaan voorstellen via ons Facebook kanaal. Eerst eens die vaste gezichten die volgend jaar weer in het Blue Power shirt te bewonderen zijn:
1. Bram Griever: onze eerste klas springveer zal ook volgend seizoen weer het luchtruim proberen te domineren in de 2e divisie.
2. Frank Geurts: met of zonder zonnebril, Frank zal weer van de partij zijn om de lijnen in onze passing te gaan uitzetten.
3. Jasper Joosten: de snelste weg naar een punt is via het midden en daar gaat Jasper komend seizoen weer voor zorgen.
4. Harry Brounen: ondanks zijn stage in Duitsland zal Harry waarschijnlijk voor een mooi half jaar weer tekeer gaan in de Baneberg.
5. Ben Dunkley: British Airforce to the rescue, de boomlange Brit za look volgend jaar weer shinen in het Blue Power shirt.
6. Dylan Buddingh: die zal er weer voor moeten gaan zorgen dat de mannen voorzien worden van lekkere balletjes die binnen geharkt kunnen worden.
7. ?
8. ?
9. ?
10. ?

De vier vraagtekens zijn alvast een voorproefje voor de namen die gaan volgen. Zoals eerder ook benoemd is zal VC Landgraaf Heren 1 ook komend seizoen weer onder leiding staan van trainer/coach René Reinaerts. Blijf ons volgen en zie hoe Heren 1 2.0 verder vorm zal krijgen. Wellicht volgen er zelfs wel meer namen…

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie