Help Sportclub’25 de kleedlokalen verbouwen!

Het seizoen 2019-2020 is door het corona virus abrupt beëindigd. We leven in een moeilijke periode en ondervinden met zijn allen de gevolgen van het corona virus. Als vereniging hebben we, net als zovelen, de afgelopen maanden vooral aan damage control gedaan. Immers, ook voor ons vielen de grootste inkomstenbronnen weg zoals de drie internationale toernooien die wij jaarlijks organiseren en natuurlijk de kantine omzet.

Daarnaast gaan we een onzeker voetbalseizoen tegemoet aangezien we nog niet precies weten wanneer we wat weer mogen organiseren. Toch willen wij graag onze plannen met betrekking tot de verdere renovatie en verduurzaming van ons complex (w.o. de verbouwing van kleedlokalen) op korte termijn realiseren. Om dit plan tot uitvoering te brengen starten we een digitale donateursactie, genaamd crowdfunding. Iedereen die Sportclub’25 een warm hart toedraagt kan met deze donateursactie een financiële bijdrage leveren en ons helpen de kleedlokalen te verbouwen. Aangezien een grote groep van onze sponsoren in de een vergelijkbare situatie verkeren hebben we ervoor gekozen om met de crowdfunding ook onze sponsoren te steunen. Doe een donatie, steun onze club en sponsoren en win! Elke donateur zal een eervolle vermelding op onze website verkrijgen, onder het kopje “Supporter van Sportclub’25”. Daarnaast zullen wij zodra de kleedlokalen verbouwd zijn een bord met de namen van alle donateurs erop plaatsen ter herinnering van deze prachtige ondersteuning in moeilijke tijden.

Ieder bedrag, groot of klein, is van harte welkom. Je steunt hiermee onze mooie voetbalvereniging. Maar je steunt ook onze sponsoren, want Sportclub’25 geeft 10% van de opbrengst van deze digitale donateursactie terug aan onze sponsoren. We kopen namelijk waardebonnen of andere mooie prijzen bij hen in en verloten deze onder de donateurs.

Hoe kan ik doneren?

• Klik op deze link van de Tikkie: https://tikkie.me/pay/4hr5596ulfvfal82i2kv 
• Vul jouw gegevens in en kies je eigen donatiebedrag

• Rond jouw donatie af

We realiseren ons dat niet alle inwoners van Bocholtz in staat zijn om mee te doen aan deze digitale donateursactie, maar onze vereniging wellicht wél een warm hart willen toedragen. Dat kan alsnog door een gesloten envelop met jouw bijdrage af te geven bij Jurgen Steinhauer of Ritch te Kampe.

Mogen wij op jullie massale steun rekenen?

De voetbalvereniging RKVV Sportclub’25 werd op 1 april 1925 opgericht met als algemene doelstelling het beoefenen en het bevorderen van de voetbalsport in al zijn verschijningsvormen. Door de jaren heen zijn dan ook tal van takken van de voetbalsport beoefend. Zo kent de vereniging vandaag de dag nog een uitgebreide seniorenselectie waarbij het 1e team uitkomt in de 2e klasse G en daarmee de toonaangevende vereniging op het hoogste niveau in de regio heuvelland is. Daarnaast is er ook nog een ruim aanbod aan recreantenteams en veteranencompetitie. Het spreekt voor zich dat Sportclub’25 een groot promotor is van jeugdvoetbal in alle leeftijdscategorieën. Sinds enkele jaren loopt Sportclub’25 voorop op het gebied van de promotie van G-voetbal in de regio. Sportclub’25 is de enige vereniging in het heuvelland die voetbal voor deze doelgroep faciliteert.
tekst en foto  het bestuur van RKVV Sportclub’25

Geef een reactie