Team Cultuurhuis Heerlen zit niet stil in deze tijd, want wij hebben een aantal live-opnames gepland in de maand juni, die wij ook gaan uitzenden via onze sociale mediakanalen. Tijdens deze opnames vinden er tevens interviews plaats met bezoekers, theatermakers en mensen met een link met het Cultuurhuis of de Heerlense cultuur in het algemeen. Dit alles gebeurt op gepaste afstand!

Omdat ook onze seizoen afsluiter Zomerpop is geannuleerd, gebeurt een en ander onder de veelzeggende titel: ‘De Zomerpop Anderhalve Meter Sessies’. Wij houden hierbij rekening met de richtlijnen van het RIVM en volgen deze dan ook.

Wij mogen maximaal 30 personen in ons theatercafé toelaten. Dit ook weer op gepaste afstand. Nu leek ons dit een mooi moment om hiervoor bezoekers uit te nodigen. Dus wij willen je van harte welkom heten in ons theatercafé om een live-sessie bij te wonen.

 

De opname data zijn:

 

Dinsdag 9 juni                  Dixie Rose & Mala (live sessie) + Interview Mick Duschak (jonge maker)

Woensdag 10 juni           Solomon (live sessie)

Dinsdag 23 juni                Martin Sillen (live sessie) + interview Angelo Bombrini (Husky Studio)

Woensdag 24 juni           Relics (live sessie)

Zaterdag 27 juni              Vlamp (live sessie) + interview Jo Dautzenberg (Heerlen Jazz)

Woensdag 1 juli               Kleinkunst avond met:

Paul van Loo/Ivo Rosbeek (live)

Humor In Heerlen (act)

Sharon Wesseling (dans) + interviews

 

Woensdag 1 juli vindt plaats in de theaterzaal. Er is plek voor 70 man. 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
Reserveren: of 045-5612121
info@cultuurhuisheerlen.nl
http://www.cultuurhuisheerlen.nl

 

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie